Живокост н-ка 50мл

Живокост н-ка 50мл

Загальна характеристика:

основні фізико-хімічні властивості:прозора рідина темно-коричневого кольору зі слабким запахом. При зберіганні допускається утворення осаду;

склад:1 флакон містить коренів живокосту лікарського настойки (1:10) 50 мл;

допоміжна речовина: спирт етиловий 55%.

Форма випуску. Настойка.

Фармакотерапевтична група.Препарати, що сприяють загоюванню ран. Код АТС D03A X10.

Фармакологічні властивості. Дія препарату визначається компонентами, що входять до його складу. Основними діючими речовинами кореня живокосту є алантоїн, слизисті та дубильні речовини. Вони зумовлюють протизапальний, обволікаючий, стимулюючий   проліферацію клітин ефекти. Алантоїн регенерує епітелій, зменшує болісність.

Фармакокінетика.Не вивчалася.

Показання для застосування.Біль у суглобах, спині, попереку, при радикулітах, остеохондрозі, ішіасі, артритах. Спортивні, побутові травми: удари, розтягнення зв× язок, закриті переломи кісток, рани; які тривалий час не загоюються..

Спосіб застосування та дози.Зовнішньо - кілька разів (2-3 рази) на добу натирати препаратом ушкоджені ділянки. При ранах для місцевих аплікацій препарат   застосувують у вигляді примочок.

Курс лікування залежить від тяжкості перебігу захворювання, а також від характеру супутньої терапії, але не більше 10 днів підряд та не повинен перевищувати 4 - 6 тижнів протягом року.

Побічна дія. Можливі алергічні реакції на складові препарату.

Протипоказання. Препарат протипоказаний при підвищеній чутливості до компонентів препарату, дітям та   жінкам під час вагітності та в період   годування груддю.

Передозування.Не встановлене.

Особливості застосування. Тільки для зовнішнього застосування. Токсично.Не допускати потрапляння Живокосту настойки в очі та на слизові оболонки.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами. Не відома.

Умови та термін зберігання.Зберігати при температурі 8-15 º С, у захищеному від світла та недоступному для дітей місці. Термін придатності - 3 роки.

Умови відпуску. Без рецепта.

37591

Аптека интернет цен

Весь товар нашей аптеки сертифицирован
Лицензия на розничную продажу медикаментов 
АЕ №193411 от 28.10.2013 г.

Обратная связь

Аптечная справка
(061) 218-55-55
098-218-55-55

099-218-55-55

ПН-ПТ с 08:00 до 19:00
СБ с 08:00 до 17:00

Присоединяйтесь

Наши аптеки Обратная связь